Even geduld...

In de ontmoeting ontstaat de verbinding

Voor de meesten geldt dat met de tijd en met steun van anderen / lotgenoten de meesten langzaam aan het idee van het verlies gewend raken en dat men de nieuwe situatie langzaam begrijpt. Dit is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan, omdat rouw en verlies erg moeilijk kan zijn. Bij rouwen is er geen goed of fout, iedereen rouwt op zijn eigen manier. Het rouwproces is heel persoonlijk. Jouw verdriet is uniek net als hoe je rouwt. Ik kan je tijdens dat proces begeleiden. Ik baseer mijn begeleiding op de lessen van o.a. Manu Keirse en Luuc Smit.

Rouwverwerking
Er wordt vaak over rouwverwerking gesproken. Maar “verwerken” impliceert dat iets voorbij is alleen volgens mij is dat niet zo. Het is leren leven met het verlies. Het is belangrijk te beseffen dat het leven nooit meer hetzelfde wordt, het wordt anders maar met goede steun en begeleiding kan je je weer goed gaan voelen.

Jouw pad
Hóé je precies verdergaat, zullen we samen uitvinden. Mijn begeleiding begint altijd met het bespreken van waar jij in vastloopt en waar jij behoefte aan hebt. Wil je praten, dan kan ik je een luisterend oor bieden.

Maak een afspraak voor een oriënterend gesprek over jouw situatie en hoe ik je kan begeleiden.

Rustgevend bos

  • “Er is lef voor nodig om verder te gaan na verlies. Het meervoud van lef is niet voor niks leven.”

    Caroline Dahle

  • © 2023 - Caroline Dahle - caroline@verliesrouwliefde.nl - 06-52074498 - KVK 90200322